Hyppytiliohje

 

Skydive Oulussa hypyt maksetaan etukäteen eli ennen hyppäämistä! Rahat siirtyvät henkilökohtaiselle hyppytilillesi (kerhomme pokasoftaan) ja ovat sieltä käytettävissä hyppäämistä ja tarvikkeiden os­tamista varten.

Toimintaohjeet

Kaikki hypyt laskutetaan hyppytililtä, jossa siis täytyy olla rahaa hyppylaskutuksen aikaan (noin kahden viikon välein). Mikäli hyppäät hyppytilisi miinukselle, tulee miinukset maksaa pois viimeistään seuraavalla viikolla! Jos hyppääjä ei maksa hyppyvelkaansa vodaan tämä asettaa hyppykieltoon kunnes hypyt on maksettu.

Siirrä haluamasi summa Pohjois-Suomen Urheiluilmailijat ry:n tilille
Tilinumero: FI25 5746 0220 0032 61
Vastaanottaja: Pohjois-Suomen urheiluilmailijat ry
Viesti: Hyppääjän nimi

Smartum-seteleillä maksaminen

Hyppytilin saldoa voi kartuttaa myös työpaikalta saatavilla Smartum-seteleillä! Smartumit tuodaan SDO:n pakkaustilassa olevaan vihreään postilaatikkoon.

  • Muista kirjoittaa jokaiseen seteliin oma nimesi
  • Laita setelit kerhotalon pakkaushuoneessa ikkunan vieressä sijaitsevaan vihreään postilaatikkoon
  • Ilmoita seteleistä jollekin hallituksen jäsenelle kerholla, tai lähetä asiasta tieto sähköpostilla osoitteeseen sdomaksut@gmail.com

Hyppytilien saldot päivitetään kerhon ilmoitustaululle parin viikon välein. Tilin saldoa voi myös kysellä Esa Sakolta tai hallituksen jäseniltä kerholla käydessä. Kannattaa myös itse pitää kirjaa hyppytilin saldosta